MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

TV-opnames Nederland Zingt in Maasland - 9 juni a.s.

17 mei 2015. Op dinsdag 9 juni neemt de Evangelische Omroep het programma Nederland Zingt op in de Oude Kerk in Maasland. Aan deze opname werkt een speciaal samengesteld koor van 60 mensen mee onder leiding van Martin Zonnenberg. Ook is er medewerking van Kithara – vier spontane vrouwen die met meerstemmige zang en gitaar op een eigentijdse wijze de samenzang begeleiden. Begeleidende musici zijn ondermeer Jaap Kramer (orgel en leiding samenzang). De EO nodigt iedereen van harte uit om mee te komen zingen. Gratis kaarten zijn te bestellen via eo.nl/nederlandzingt.

Nederland Zingt

Delen van de opnames zijn het hele jaar door te zien in de uitzendingen van Nederland Zingt en Nederland Zingt op Zondag. In deze programma’s, die honderdduizenden Nederlanders bekijken en beluisteren, staat het geestelijke lied centraal. De liederen gaan over wat God heeft gedaan en gaat doen. Liederen van gelovige mensen in bijna alle omstandigheden van het leven. Ze worden gezongen op blijde dagen, maar ook in periodes van rouw.

Gegevens

De EO hoopt op veel enthousiaste mensen die meezingen in de samenzang op dinsdag 9 juni. De aanvang is 19.45 uur. Vanaf 18.45 uur zijn de deuren open. In verband met de opnames dienen bezoekers vóór 19.30 uur aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op eo.nl/nederlandzingt.

Nederland Zingt in Maasland op 9 juni 2015

Gratis aanmelden

De toegang voor deze avond is gratis. Aanmelden kan via eo.nl/nederlandzingt of tijdens kantooruren via telefoonnummer: 035 6474645. Bezoekers ontvangen bij de ingang een programmaboekje.

Nederland Zingt, iedere zaterdagavond, 18.55 uur, NPO 2. Nederland Zingt op Zondag, iedere zondagmorgen 9.05 uur NPO 2.

Bron: Persbericht EO 13 mei 2015

17 mei 2015