MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland in Beeld 2014

18 januari 2015. Er gebeurt elk jaar weer van alles in het Midden-Delfland gebied. Van een aantal van deze activiteiten wordt op deze website een verslag gepubliceerd. Aan het eind van het jaar is het een goed gebruik enkele hoogtepunten bij elkaar te plaatsen in een fotoalbum, in dit geval drie albums: activiteiten, landschap en natuur. De fotoalbums kunnen op alle media worden bekeken, zoals PC/Mac, tablet en smartphone. Een groot scherm maakt natuurlijk wel meer indruk.

Bijzondere evenementen waren dit jaar onder andere de Slag om Souteveen met duizenden bezoekers, Het passieverhaal Passion JC in Schipluiden en de reis met een trekschuit van Maasland naar Den Hoorn. Verder waren er  jaarlijkse activiteiten, zoals de Midden-Delfland Dag, het Varend Corso, de Furieade en Sinterklaas; allemaal activiteiten waar een fotograaf zich goed kan uitleven.  Mijn jaarlijkse zogenaamde 'beste' foto's staan weer in drie categorieën: activiteiten, landschap en natuur voor iedereen te bekijken. Klik op een plaatje hieronder om de bijbehorende fotopresentatie te starten. Ook de albums van vorige jaren zijn beschikbaar. Veel plezier! Henk Groenendaal. Zie ook het colofon voor gebruik van de foto's.

Activiteiten

Landschap

Natuur

Activiteiten

2009

2010

2011

2012

2013

Landschap

2009

2010

2011

2012

2013

Midden-Delfland moet je beleven

Het beleven van Midden-Delfland kan ook thuis op de bank op de website beleef.middendelfland.net. Er zijn wandel- en fiets- en vaarroutes in en om het Midden-Delfland gebied die virtueel beleefd kunnen worden. Daarnaast kun je een eigen route intekenen langs de mooiste plekken, en die route vervolgens virtueel beleven. Ook individuele locaties kunnen worden bekeken. Een keuze uit diverse categorieën is mogelijk en er is een zoekscherm. Geniet er van!

Midden-Delfland in Beeld

02 januari 2024